ILFORD FOTO ALAPÍTVA 1879-ben

Amikor Alfred Hugh Harman 1879-ben a Cranbrook utcai házának alagsorában hozzálátott a zselatin alapú emulziók öntéséhez, még nem gondolta, hogy évszázadokon átívelő sikersorozat alapjait teremti meg.
Az ILFORD cég termékei az egész világon ismertek, disztribútori hálózatán keresztül kaphatóak USA-tól Dél-Afrikáig mindenütt, és nem utolsó sorban Magyarországon is.
Az ILFORD kezdetektől fogva elkötelezte magát a legmagasabb minőségi szintű termékek gyártására, ill. a magas szintű szolgáltatások nyújtására. Neve ma egyet jelent az innovációval és a szakértelemmel. Svájci ill. szigetországi gyárainak díjnyertes termékeit folyamatosan fejlesztik.
Az ILFORD a fekete fehér és színes fényképezéshez szükséges anyagok, digitális tintasugaras (InkJet) termékek fejlesztésére és gyártására szakosodott.
Fényképészeti termékeinek gyártási színvonala nagyon magas technológiai szintet képvisel. Termékpalettáján megtalálhatóak a fekete-fehér filmek, tintasugaras papírok, fotópapírok, vegyszerek, grafikai, orvosi és tudományos specialitások egyaránt.

Bízzon a névben!

Tegye próbára termékeinket és nem fog csalódni!
Üdvözöljük a minőség világában!

Az ILFORD Cég Fekete-Fehér FOTO termékeinek
kizárólagos magyarrszági Importőre és forgalmazója.

ILFORDERT KFT

Székhely:
2089. Telki
Akácos utca 28.

Üzlet:
2089. Telki
Muskátli u 1/B

www.ilford.hu
ilfordert@gmail.com
+36 30-9 321-470